25 oktober 2011

Vandaag is het begin ........

Nou ja eigenlijk vorige week al, maar vandaag heb ik me geregistreerd voor de wandeling van A sister's Hope voor volgend jaar 6 en 7 oktober. Voorzichtig ben ik vorige week begonnen om een wandeling van 45 minuten te maken in een heel rustig tempo. Dat mijn conditie in een niet zo geweldige staat was wist ik wel, maar toen ik de volgende dag (in de stromende regen) diezelfde weg liep vroeg ik me toch af wat ik bedacht had.
Pijn in mijn rug, tja dat krijg je als je nooit rechtop loopt en nu vindt dat je dat wel moet gaan doen.
Zo langzamerhand na een keer of vijf 's morgens om 6.15 op en rond 7 uur aan de wandel merkte ik dat ik wel een klein stukje verder durf te gaan. Maar met alle waarschuwingen in het achterhoofd, dat ik toch wel op zou geven en dat als ik te veel hooi op mijn vork nam ik het zeker niet vol zou houden. Ben ik vastbesloten rustig op te bouwen en te werken aan houding, conditie en alles wat ik nodig heb om volgend jaar die twee dagen te lopen op de goede manier.

4 opmerkingen:

 1. Wauw goed van je zeg. En goed dat je het rustig aan doet dan houd je het het beste vol. Hoe lang moet je lopen die 2 dagen? Is het een aantal kilometers of een aantal vaste uren?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een 2 daagse wandeling op 6 & 7 oktober volgend jaar. Twee dagen van 30 kilometer, vandaar het trainen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het zo super van je! Heb net een bijdrage overgemaakt om te helpen de € 1500.00 bij elkaar te krijgen. Kus ban je Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel Joke, wat een bedrag he. Binnenkort heb ik een deelnamenummer en dan zet ik het nummer van A sister's Hope op de blog. Dan kan wie wil direct overmaken onder vermelding van mijn deelnamenummer.

  BeantwoordenVerwijderen