6 november 2011

hulp van alle kanten

Vandaag realiseer ik me wat een ongelofelijke club lieve, gezellige, serieuze, mooie, waardevolle mensen ik om mij heen heb verzameld. Sinds mijn plan A sisters hope te gaan lopen, gebeuren er geweldige dingen.
Mijn zus Joke maakt prachtige vilten popjes naar het voorbeeld van de A sisters hope afbeelding, zij verkoopt ze en het geld mag naar mijn deelname nummer.
 Mijn zus marjolijn stelde voor om koekjes te bakken en te verkopen en weet veel plekken waar we mijn flyer op kunnen gaan hangen om zo te zorgen dat ik de 1500 euro bij elkaar kan gaan krijgen.
Vandaag in de kerk vertelde Els mij dat ze wanneer ik volgend jaar de high tea ga organiseren, ze haar prachtige sjaals een kettingen gaat verkopen en dat ik  de opbrengst mag hebben voor A sisters hope.
Wow als dit mij geen stimulans geeft om door te gaan dan weet ik het ook niet meer. Dus wandel ik met een hoofd vol plannen mijn dagelijkse rondje en krijg regelmatig een wandelpartner mee die me motiveert en stimuleert. Thanks allemaal ik sta er niet alleen voor en dat is een heel mooi gevoel.
Ons jaarthema in de kerk is dit jaar "tochtgenoten" hoe toepasselijk is dat in dit jaar dat in het teken van wandelen en op weggaan staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten