14 februari 2012

start verkoop

Steeds vaker hoor ik van mensen om mij heen dat ze te maken hebben gehad met borstkanker. Verschillende vrouwen die zelf ziek zijn geweest en gelukkig kunnen vertellen dat het nu goed gaat. Bij een aantal lees ik toch een onzekerheid in hun ogen en ze vertellen mij dat de angst blijft. Anderen zijn sterk en vastbesloten om te genieten van het leven en willen niets liever dan de nare periode in hun leven zo snel mogelijk te vergeten.
En ik, ik wandel en wandel en spreek zoveel mogelijk mensen aan. Het blijft voor mij nog wel moeilijk om te vragen om sponsoring maar het gaat steeds beter. Afgelopen zondag ging ik met mijn man naar de fiets en wandelbeurs en sprak daar de vrijwilligers van A sisters hope, ik had heel wat vragen voor ze, het is tenslotte de eerste keer dat ik dit doe. Waar kan ik slapen, hoe zal het zijn als ik alleen loop, moet ik eten mee nemen, zoveel ik kon heb ik gevraagd.
Ook hier sprak ik met een dame die de borstkanker heeft overleefd en zelf al driemaal heeft meegelopen, ze vertelde me dat ze 2 x 4000 en 1 x ruim 5000 euro heeft opgehaald. 
Wow er staat me nog iets te wachten, wel heb ik een plan wat ik aan het uitwerken ben en dat is een gezellige high tea.
Er is nog veel werk te doen, maar ik weet waar ik het voor doe.
Vandaag heb ik de site bijgewerkt en na heel veel ge.....@#$%%$# is het me dan toch gelukt om een tabje te koop te realiseren en bied daar allerlei spulletjes aan. De totale opbrengst gaat dan naar A sister's hope. Dus nu maar hopen dat ik veel mensen kan blij maken met de dingen die ik verkoop. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten