1 februari 2012

Winters weer

Afgelopen maandag hebben we weer heerlijk gewandeld en koud dat het was brrrrr. We zouden een stuk verder gaan deze dag maar helaas kwam er iets tussen en besloten we ongeveer het zelfde rondje te lopen als de vorige keer. Van huis uit naar de Jagersplas, door het kalf, over haaldersbroek, via de koog naar westerkoog weer naar huis. Een heerlijke wandeling en gelukkig voor Annemarie de eerste keer in haar nieuwe schoenen zonder blaren. Zelf ben ik al een hele poos verkouden en moet ik zeggen dat ik deze keer blij was weer thuis te zijn. Het plan iedere dag te lopen heb ik toch op advies van mijn coach laten vallen. Een mens kan ook teveel willen doen en het streef is nu toch iedere maandag te lopen en dan lopen we echt wel tussen 2 en 3 uur. Dan als het lukt de donderdag in mijn eentje nog een stuk te nemen, moet ik wel zeggen dat ik me er dan vaak de tijd niet voor gun maar daar wordt aangewerkt zullen we maar zeggen.
Wat is het toch lastig om voor iets wat voor mij zo belangrijk is en wat ik zo heerlijk vind toch tijd te maken. Altijd komen er weer dingen tussen en daar baal ik soms stevig van.

1 opmerking:

  1. hoi Maaike,
    Ik heb nu maar eens een bijdrage gestort. Was het wel steeds van plan maar je weet hoe het gaat. Maar nu is het gelukt! Wandel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen