6 maart 2012

Drukke dagen, mooi Italiaansbuffet

De afgelopen dagen druk in de weer geweest voor mijn allereerste Italiaansebuffet, voor 30 personen.
Eerst naar mijn grote vriend Ikea voor de aanschaf van de nodige glaasjes voor mijn amuse hollandsegarnaaltjes met knoflookmayonaise en een kerstomaatje.
Schalen voor de pasta en voor de salade had ik ook niet genoeg maar ook daar vonden we een mooie oplossing voor.

Als laatste wilde ik graag een glas om een dessert in te maken, niet te groot, niet te klein, je kent het wel en vind dat dan maar eens en natuurlijk ook het liefste binnen het budget. Ik vond een wijnglas in dezelfde stijl als het amuseglaasje en was daar echt heel happy mee. Verder had ik nog twee schalen nodig voor wat kleine bijgerechtjes en wat wil nu, Ikea heeft zijn glaze etageres afgeprijsd en daar heb ik er twee van meegenomen. Blij met mijn aankopen was ik zeker alles past super goed bijelkaar en het is betaalbaar gebleven.

Toen boodschappen doen en koken, koken, koken en nog eens koken. Heerlijk de hele dag bezig zijn met snijden, roeren en bakken, proeven en vervolgens mooie gerechten maken.
Uiteindelijk een goed gevulde tafel en wat ik achteraf gehoord heb een zeer tevreden klant. Jippie!

Van lopen komt alleen niet zoveel terecht deze dagen, iedere keer neem ik mijzelf voor om weer lekker aan de wandel te gaan. Maar ik moet veel werken en boekhouding doen en natuurlijk mijn mooie facebookpagina bijhouden. Taarten verzinnen, nieuwe recepten zoeken enzv. enzv. slecht excuus maar goed. Nu een verjaardagstaart verzinnen voor de jarige job zaterdag, ben benieuwd wat ik nu weer ga verzinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten