12 maart 2012

Una Voce

Afgelopen zondag in onze kerk Una Voce concert gehad. Ieder jaar in de vastentijd organiseren we met onze werkgroep zoveel mogelijk leuke acties om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar doen we mee aan het vastenaktieprojekt voor Ethiopië de zusters of Charity die mensen helpen eigen bedrijfjes op te bouwen en te werken aan zelfstandigheid. Zodra ze hun doelen hebben behaald gaan ze in Adis Ababa weer op een nieuwe plek aan de slag tot de mensen daar ook weer zover zijn. Wat een moed en wat een doorzettingsvermogen hebben deze dames. Op www.vastenaktie.nl kun je er nog meer over lezen en geld storten en zo je steentje bij dragen.
Maar goed zondag dus, kleine, grote dames, heren en koren droegen hun steentje bij en bezorgden ons een geweldig muzikale middag. Na het concert voorzagen we iedereen van heerlijke gehaktballetjes met satésaus en konden ze een borreltje kopen. De middag leverde het mooie bedrag van een kleine 600 euro op dus ons totale bedrag staat nu op € 3600,=.
En zo werk ik aan mijn eigen aktie en ben druk bezig met de voorbereiding van de grote high tea en doe ondertussen allerlei zaken in de kerk voor Ethiopië, ach een mens zou zich eens vervelen.


1 opmerking: