30 april 2012

KoninginnedagEen ultieme kans om wat geld in te zamelen is koninginnedag. Dus heb ik afgelopen zondag de blaren op de vingers genaaid en mijn dochter geknipt geplakt en geschilderd en het resultaat was een super gezellige kraam.Het resultaat was er ook naar en heerlijke dag veel gelachen maar ook heel goed verkocht. Opbrengst
172 euro dat telt lekker op. Zo komt het totaal op dit moment al op 613 euro dat gaat lekker. Aankomende zaterdag de high tea heb op dit moment 19 aanmeldingen en verwacht dat het er nog wel meer gaan worden. Op het laatste moment druppelen er vaak nog wel mensen aan. dat vind ik ook zo gezellig alleen wel moeilijk om te plannen.
Maar ach wat maakt het uit, door het bekend maken van de High Tea heb ik ook het geluk dat mensen meer bekend worden met het feit van mijn sponsorgeld en maken spontaan prachtige bedragen over. Ik kijk iedere dag vol verwachting in mijn mailbox om te zien of de laatste stand al bekend is. Het is zo spannend, 1500 euro is natuurlijk ook een flink bedrag en daar moet je heel veel moeite voor doen hoor. Als ik er aan denk hoeveel strijd vrouwen die borstkanker hebben, dagelijks moeten leveren zeur ik niet meer en ga vol goede moed verder. Het komt er wel ik heb er het volste vertrouwen in.Vandaag was ook een groot succes en het was een dag met een koninklijk goud randje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten