6 mei 2012

High Tea (opbrengst 860,00)


En toen ...... was het eindelijk zo ver, na alle spullen in de auto te hebben gelaten en de kinderen erbij nog 25 ballonnen ophalen in het winkelcentrum. Het was hilarisch hoe we naar de kerk reden, maar eerlijk is eerlijk het is ons gelukt alles in een keer mee te nemen.

Met de kinderen, tafels gesleept om iedereen een lekker plekje te geven en toen Jolanda en haar dochter kwamen hebben die al het lekkers op de tafel geschikt. Wat een teamwork, al snel stond alles zo als het was bedacht de spullen voor de workshops stonden klaar en de tafel voor de hand massage was er ook klaar voor.
Om twee uur druppelden de gasten binnen en binnen de kortste keren was iedereen van al het lekkers aan het snoepen en druk aan de knutsel.
Het is een bijzonder geslaagde middag geworden en bij het naar huis gaan was iedereen zeer enthousiast over de hele middag

Mijn nieuwe hobby plaatjes verzamelen op een soort scrappagina op pinterest heeft wel resultaat opgeleverd. Hierdoor is het idee voor de tafelschikking ontstaan. De kleurkeuze was natuurlijk niet moeilijk, en gelukkig had ik al heel wat bloemetjes servies verzameld. Afgelopen woensdag verzorgde ik de lunch voor een bruiloft en daarom had ik mooie schalen bij Xenos in Zaandam gekocht. Alles bij elkaar stond het naar mijn idee prachtig. Telkens als ik nu naar de foto's kijk word ik helemaal blij van binnen. Het was organisatorisch


niet niks en de uitspraak lullen voor spullen snap ik nu ook heel wat beter. Maar ik ben zo trots dat het allemaal gelukt is.
Het mooiste van alles is dat niet alleen heel veel entreegeld heb ontvangen, maar dat de verkoop van allerlei gedoneerde en zelf geknutselde spulletjes hebben ook heel veel geld opgeleverd, dikke 100 euro. Dank je wel Joke dat je je zo op de verkoop hebt gestort.
Dochter Laura heeft diploma handmassage weer eens opgediept en heeft een hele middag gescrubt, gemaseerd en gelakt. Aan het einde van de dag had ze zelf bijna het vel van de handen. Thanks Laura je hebt ongelofelijk je best gedaan.

Robbin had onverwachts tot mijn grote verrassing vrij genomen om te helpen en was overal waar hulp nodig was. Dank je Robbin het was een mooie verrassing.

Mijn vriendin Anita heeft heerlijke appelgebakjes gebakken zo schattig met een klein strikje bovenop. Dank je wel Anita.
Schoonzus Tet heeft van Zpagetti en daar aan theekop-, theepot-, hartjes- en engeltjesbedeltjes gevlochten met de gasten. Je tafel werd ongelofelijk druk bezet, maar jij bleef koel en kalm als altijd en iedereen was blij met de gemaakte armband. Ook jij heel erg bedankt voor je geduld en al je hulp.
Met de spullen die gedoneerd zijn door de leukste taarten shop zijn ongelofelijk leuke cupcakes gedecoreerd. Zus Marjolijn zelf bijzonder creatief plakte op een bepaald moment overal aan vast en rook heerlijk naar fondant. Zelfs dames die dachten er niets van te kunnen bakken gingen met de mooiste kunstwerken naar huis.
Dank je wel lieve Marjolijn, je bent een top zus.
Lieve vriendin Jolanda stond in de keuken heeft vol geduld eindeloos thee gezet, afgewassen, aangevuld. Ze helpt me weleens vaker en is van onschatbare waarde, ziet altijd wat er gebeuren moet als zij er is maak ik me nergens druk over. Mijn dank is groot Jolanda.
Na een wilde rit kwam Monique heerlijke sandwiches brengen. Na een noodstop voor een dame waren alle sandwiches naar een kant op haar blad geschoven. Maar ze waren nog prachtig en smaakten heerlijk er was bijna niets van over.
Monique dank je wel voor de heerlijke lekkernijen.
Dank aan iedereen, alle hulp en iedereen die heeft gesponsord deze dag.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je zoveel enthousiaste medewerkers had, Maaike. Het ziet eruit als een zeer geslaagde en lekkere middag.

    BeantwoordenVerwijderen