30 augustus 2012

Tegenzin en nieuwe moed

het valt niet mee om na alle gebeurtenissen van deze zomer de draad van het wandelen op te pakken of zelfs een beetje vast te houden. Iedere week dacht ik dan ga ik lopen of ga ik beginnen maar steeds was er weer rede van uitstel. De afspraak met mijn wandelmaatje was om na de vakantie weer op te pakken waar we waren gebleven en toen ik haar van de week sprak besloten we om dan ook maar heel stoer direct weer aan de wandel te gaan.
Dus afgelopen dinsdag na een hele dag van behangen en schilderen de wandelschoenen aan getrokken, wandelmaatje had een straf plan we pakken een rondje Nauerna zo een kleine 18 kilometer. Dat zag ik eigenlijk niet zitten want ik had de hele dag al trapje op trapje af gedaan en de knieen waren al wat vermoeid. Kom dacht ik je heb een belofte gedaan en ga er voor dus daar gingen we, al pratend en lachend ging het allemaal prima tot die laatste 5 kilometer.
Beide moesten we zoooo nodig plassen en wandelmaatje hield het niet meer en dook op een gegeven moment tussen een aantal bomen en kwam met een opgelucht gezicht weer tevoorschijn. Zelf dacht ik, ik red het wel tot thuis maar het werd knijpen geblazen.
Tot mijn grote verwondering had ik maar 1 klein blaartje terwijl wandelmaatje mij vertelde enorme blaren te bezitten. Toch hebben we direct afgeproken vanaf heden 1 x per week een klein rondje ongeveer 10 kilometer te doen en 1 x per week de afstand op te bouwen.
22 september lopen we 28 km Dam tot Dam loop dus we moeten er wel voor gaan en meer gaan trainen.
Tevens heeft wandelmaatje mij belooft op 6 en 7 oktober supporter te worden en me over de eindstreep te schreeuwen indien nodig en mij te voorzien van appeltaart en andere zaken die nodig kunnen zijn om mij voort te laten gaan.
Ook zal ze er staan op mij op te wachten want dat moment zie ik als een berg tegenop, Familie en wandelmaatje zullen er zijn voor me en met elkaar komen we er wel doorheen en zullen we een ballon voor Marjolijn oplaten en weten dat ik het voor haar gedaan heb.
Probeer nog steeds geld in te zamelen alhoewel het steeds moeizamer gaat maar er is veel nodig dus blijf ik bedelen.
Ik hou jullie op de hoogte van het wandelen en van onze prestaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten