18 september 2012

wandelen en donaties

En zo ging ik weer aan de wandel tussen alles bedrijven van het verhuizen van dochter door. Rondje Nauerna, van Beverwijk met een fijne omweg weer naar huis en nu heb ik wat weinig tijd over maar a.s. zaterdag gaan we de Dam tot Dam loop wandelen 26K een mooie voorbereiding want over twee weken is het zover dan gaan we voor het eggie.

Ik had nog een flyer gemaakt en bij buren, vrienden en iedereen die maar wilde afgegeven en dat leverde me nog twee dikke donaties op en daarvoor grote dank, maar ook kleine donaties worden zo gewaardeerd door mij. Door al die donaties bij elkaar sta ik op een voor mij een bedrag waarover ik niet durfde te dromen. Ik was al blij toen ik over die nare 1500 euro grens was, ik mocht mee lopen en dan ben je een gelukkig mens. Maar nu dit prachtige bedrag van meer dan 2000 euro ik ben blij dat ik A Sister's Hope hiermee kan steunen.
Nogmaals iedereen dank en heb je nog niets overgemaakt en was je het toch nog van plan het kan nog steeds hoor. Klik op de balk hiernaar hoe te doneren.
groetjes maar weer ik ga wandelen.

1 opmerking: