11 december 2013

Uithalen en opnieuw beginnen.

Naast het sporten dat ik nu vier keer per week doe en het taartjes bakken, brei en haak ik mutsjes voor sven's sterrekindjes een organisatie  voor kindjes die prematuur geboren en overlijden. Zij zorgen ervoor dat die hele piepkleine kindjes een klein mutsje, omslagdoekje of kleertjes krijgen waar ze in begraven kunnen worden. We maken altijd twee mutsjes een voor het kindje en een voor de ouders als herinnering.
Ik ben al een poosje aan het stoeien om de fijnste wol en patroontjes met de juiste maten voor elkaar te krijgen. Mutsjes worden te klein, te stevig te slap te groot, niet echt naar mijn zin.
Maar nu heb ik echt heerlijke wol gevonden goede maat en een schattig ajour patroontje, was ik flink op weg  bleek in het aller eerste stukje toch een fout te zitten en ja wat doe je dan? Uithalen, uithuilen en op nieuw beginnen dan maar

Gelukkig zijn er andere dingen die wel lekker gaan, ik zal op blogblomblogspot.com hele leuke kerstkaartjes in allerlei vormen kerstbomen en dat inspireerde mij omdat ook eens uit te proberen.    
Ik moet zeggen ik ben blij verrast met het resultaat. Ook de kaarten zijn voor een goede doel actie en ik heb er nu 51 gemaakt en denk dat het tijd word om nu mijn eigen kerst kaarten maar eens te gaan maken. 
Alles is voorbereid nu het beter plak werk nog verrichten kortom weer een drukke dag vandaag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten