31 juli 2016

Pinterest

Ik kan me niets anders verzinnen waar ik me zo mee  kan ontspannen als het zoeken naar ideeën op Pinterest. Wanneer ik iets bedacht heb waarvan ik bedenk dat zou ik willen gaan maken, dan open ik Pinterest en begin ik te zoeken en te verzamelen. Alles wat ik leuk vind bewaar ik en later bekijk ik het bord wat ik gemaakt heb nog eens goed en raak daar enorm geïnspireerd van.

Zoals nu op dit moment ben ik volop in de babycadeautjes en heb dus een bord aangemaakt met mogelijkheden van dingen die ik zou willen maken. Slabbetjes, Knuffels, spuugdoekjes enzv. enzv.
Ik heb een bord Baby cadeau gemaakt en daar kan ik dan terug vinden wat ik leuk vind en maak aan de hand hiervan patronen.

Het is allemaal heel simpel en met ideetjes van andere mensen raak je geïnspireerd en kom je tot het maken van leuke zaken. Wat ik wel doe is mijn eigen cadeau zo te maken, dat ik zie waar mijn inspiratie vandaan komt maar dat het toch mijn eigen ontwerp blijft.
Wanneer ik iets echt namaak of een patroon gebruik van iemand, zal ik dit altijd vermelden bij het bericht wat ik plaats. Ere wie ere toekomt tenslotte.

Have fun Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten