6 juli 2016

Van alles en nog wat.

Een week met van alles en nog wat is tegenwoordig helemaal mijn nieuwe normaal geworden. Ik ben aan het schilderen, breien, knutselen, zorgen, huishouden, kantoorwerk, tuinieren het houdt niet op.
Maar het maakt wel dat mijn weken nooit echt saai zijn, wanneer je een planning hebt om dingen te doen zou dat natuurlijk helpen. Maar zelfs mijn nieuwe week planner van de Hema is geen oplossing. Ik begin aan dergelijke dingen en na een half uur ben ik al weer vergeten dat ik een planning had gemaakt.

Een paar dingen vergeet ik niet en dat is mijn moestuintjes, regelmatig ga ik even kijken om te zien wat er veranderd, groeit en bloeit.
 speciboontjes in de maak
 
 heerlijke sla
 
                                       courgette

Zo heb ik al een stuk of 10 sperzieboontjes geplukt een paar keer sla geplukt en toegevoegd aan mijn salade. en nu tot mijn grote vreugde heb ik twee mini courgettes en zie ze groeien.

Verder ben ik ook heerlijk aan het breien een super makkelijk patroon met Tendresse van Lammy, ik brei het op naalden 5,5 en daardoor is het heel soepel. Het wordt een dekentje van 100 x 150 cm voor een ledikantje en is gebreid in een streep patroon.

ledikant dekentje
Tendresse van Lammy
het rolhek schilderen.
 
  Op de zaak heb ik het rolhek geschilderd een heidens karwei, het staat nu in de primer en volgende week ga ik het aflakken. Dan is alles weer geschilderd daar en zit het er best weer keurig uit.

 Zo dit was het weer en ik wens iedereen een hele fijne week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten